Hogyan szerezz 1000 Instagram követőt mindössze 30 nap alatt?

7 bizonyítottan működő módszer, amit ha megcsinálsz, akkor Te is képes leszel 1000 releváns feliratkozót gyűjteni 30 nap alatt, akikből aztán rengeteg ügyfeled lesz.

Miért érdemes megszerezned ezt a tanulmányt?

0
oldalas tanulmány
0
letöltés
0
szerzett feliratkozó

Vélemények

Kovács Patrícia

Az első napon már elkezdtek jönni a feliratkozók és a 30 nap végére bőven 1000 feletti feliratkozót gyűjtöttem

Kovács Patrícia

Az első napon már elkezdtek jönni a feliratkozók és a 30 nap végére bőven 1000 feletti feliratkozót gyűjtöttem

Kovács Patrícia

Az első napon már elkezdtek jönni a feliratkozók és a 30 nap végére bőven 1000 feletti feliratkozót gyűjtöttem

A szerzőről

Csontné Nagy Noémi vagyok, Instagram szakértő. Az elmúlt hónapokban sok vállalkozással dolgoztam együtt és ezáltal több Instagram fiókot is kezeltem.

Ez idő alatt rengeteg olyan stratégiát dolgoztam ki, ami eredményeként nagyon rövid idő alatt, elképesztő sok követőt tudtam gyűjteni.

Ebben a tanulmányban most ezeket a módszereket gyűjtöttem össze, hogy ezzel is segítsem a Te Instagram fiókod növekedését. 

Sok sikert a megvalósításhoz és kívánom, hogy Neked is legyen meg az első 1000 követőd 30 nap alatt!

Töltsd le ingyen Te is a 7 legjobban működő Instagram követő módszert és szerezz vele 1000 követőt mindössze 30 nap alatt!

proba.hu | Minden jog fenntartva 2020 | Általános Szerződési Feltétele

MEGRENDELÉS

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók
1. Bankkártyás fizetés A tananyag fizetése kizárólag bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek. A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogjuk elküldeni a tananyag hozzáférési adatokat.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni. FONTOS: cég esetén az adószám kitöltése kötelező!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

6. Nyomd meg a „Megrendelés véglegesítése” gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Barion biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Barion neve a garancia.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@csontattila.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.
Scroll to Top